tonica: (Default)
Vad ”krävs” för att du ska tycka att en karaktär och/eller intrig är intressant?

Det här var en ganska svår fråga. Egentligen är det nog flera olika faktorer som spelar in. För mig är det viktigt att handlingen eller karaktärerna inte är alltför stereotypa, men det räcker inte. Trevliga personer är viktiga, annars kan jag inte bry mig om vad som händer med dem. Jag orkar heller inte med en bok där det händer väldigt lite. Dessutom måste alltsammans vara ganska välskrivet, men det är väl egentligen självklart?

tonica: (Default)
Nyligen fick min syster den här boken i födelsedagspresent och eftersom hon inte orkar läsa själv just nu (bl a är hon utbränd) fick jag låna den. Nu när jag har läst den måste jag säga att jag tyckte mycket om den. Jag blev väldigt sugen på att åka på en fancon (även om det är nästan omöjligt för mig att åka någonstans, på grund av var jag bor) och cosplay är helt uteslutet efter jag fick mina tvillingar.
crimsoncorundum: (Default)

My sister recently got this book for her birthday, and since she hasn't felt up to reading for a while (she's burned out, among other things) she let me borrow it.

Now that I've read it, I must say that I really liked it. It made me really keen on going to a fancon (but things are really different here in Sweden and even though there are fancons here, lack of communications out here where I live, makes it more or less impossible for me to go anywhere fun). Cosplay is out of the question after having my twins.

Profile

msgraphicgirl: (Default)
msgraphicgirl

April 2015

S M T W T F S
   1234
567891011
12131415 161718
19202122232425
2627282930  

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
web
analytics
Page generated Jul. 21st, 2017 02:32 pm
Powered by Dreamwidth Studios